УСЛУГИ

Услуги които предлагаме

Създаване и оптимизиране на профил в Airbnb и Booking

Професионален фотограф

Почистване и зареждане на консумативи

Управление на недвижими имоти от ключ до ключ

Комуникация с клиенти

Писане на ревюта

Коли и велосипеди под наем

Екскурзовод

Какво Предлагаме

създаване и поддръжка на вашата обява

Светът на Airbnb и Booking е динамичен, пазарът и цените се променят бързо. Ние ще създадем перфектната обява за Вашият имот в Airbnb и Booking . Активно ще се грижим за настройките на обявата и на цените Ви.

професионален фотограф

Снимките са част от динамичния свят. Ние ще се уверим в качеството им. Ще се погрижим домът Ви винаги да бъде представен в най-добрата му светлина с помощта на професионални снимки.

цялостна комуникация

Ние ще осигурим Вашето спокойствие като наемодател. Ще поемем цялостното управление на имота Ви в Airbnb и Booking, включващо комуникацията, посрещането на гостите и всичко свързано с техния престой. Вашите наематели ще могат да разчитат на нас по всяко време на денонощието.

зареждане на консумативи

За да доставим удобствата, които предлагат и първокласните хотели, ние ще осигуряваме необходимите консумативи като кафе, чай, тоалетна хартия и почистващи материали. Вашият дом трябва да бъде едно истинско петзвездно преживяване.

пране и почистване

Чистенето и прането на спално бельо е трудоемко и досадно. Ние ще се погрижим за чистотата на Вашият имот, и за добрия сън на Вашите гости. Все пак кой не обича да спи на чисти и изгладени чаршафи?

коли и велосипеди под наем

Можем да Ви помогнем да наемете кола или велосипед. Партнираме си с експерти в сферата и можем да предложим разнообразен избор.

екскузовод

Това, което липсва на много хотели е добрият гид. Ролята ще поеме професионалист с най-добрите познания за града, областта и страната ни. Ще се погрижи всички места и забележителности на България да бъдат видени и усетени в истинският им блясък.

преживявания

Можем да организираме неповторими преживявания за вашите гости в интересна за тях насока. Организираме различни преживявания с наши партнъори – професионалисти в тяхната област.