За Нас

За нас:

Angel-host e българска компания, която ще се погрижи със старанието на добър стопанин за управлението на Вашият имот. Чрез партньорствата ни с платформи за краткосрочно отдаване като Airbnb и Booking, осигуряваме по-висока доходност и даваме свободата на собствениците на имоти да ги използват за своите лични нужди, когато пожелаят. Ние от Angel Host предлагаме имотите едновременно и в двете платформи!

Нашият експертен екип е Вашият надежден партньор за управление на имоти в Airbnb и Booking. Млад, мотивиран и изключително опитен в бранша, с експерти които Ви предлагат професионален мениджмънт и партньорство.

Angel Host ще Ви предостави и цялостна концепция за успешното управление на имота Ви в Airbnb и Booking. Нашия професионализъм, отдаденост и гъвкавост ще превърне имота ви в едно печелившо начинание! Следим тенденциите и новостите в сектора, анализираме ги и ги прилагаме с цел по-добра успеваемост, като това означава и по-добра печалба за вас.

Факт е, че Airbnb и Booking са най-големите онлайн платформи за туристи и пътуващи по бизнес хора. Благодарение на тях, целогодишно има потоци от стотици милиони посетители по света. Предлагаме специализирани услуги, както и консултации при покупко-продажби на инвестиционни имоти в град Варна и по Черноморието.

Имате въпроси? Не се колебайте да ни потърсите!

angel host services